-2.7 C
Belgrade
23. 01. 2022.

Promovisan Ohi najveće zimsko pojačanje Crvene zvezde

Ovo je fantastičan klub, srećan sam što sam ovde. Želim da osvojimo prvenstvo i kup i nadam se da ću pružiti ogroman doprinos svemu tome“, poručio je Norvežanin

Špic koji daje golove je stigao na stadion Rajko Mitić, ali će sada morati da se suoči sa pritiskom koji nikada nije imao u karijeri. Ohi Omoidžuanfo je došao da pojača konkurenciju u samom špicu napada, a sve ono što je već učinio u dresu Moldea dodatno će povećati očekivanja na stadionu Rajko Mitić.

U prošloj takmičarskoj godini postigao je 28 golova na 31 utakmici u svim takmičenjima.

O tome sa koliko je samopouzdanja stigao na Rajko Mitić govori i činjenica da je najavio da će krenuti u rušenje Rikarda Gomeša, koji je postigao 18 golova u prvom delu sezone.

„Izuzetno sam motivisan, videćemo koliko ću dati golova, nadam se da ću moći da preotmem prvo mesto na listi strelaca od napadača Partizana“, dodao je Ohi.

Zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

„Dugo smo pregovarali prošlog leta sa željom da dovedemo Ohija još na početku sezone, ali klub nije bio voljan da ga pusti. Ipak, sa igračem smo se prilično lako dogovorili i on je sad ovde. Ima kontinuitet davanja golova, po mojim proračunima dao je 120 prvenstvenih pogodaka u karijeri. Raspucan je strelac, nadam se da će i u Crvenoj zvezdi nastaviti da daje golove na takav način“, rekao je Mitar Mrkela.

Reklama

Trending

Prof. dr Ratko Ristić: RIO TINTO- Istina o eksploataciji litijuma u...

0
Prof. dr Ratko Ristić, hidrolog i ekolog, dekan Šumarskog fakulteta u Beogradu i prodekan Univerziteta u Beogradu na skupu u Koštunićima "Svaki čovek treba da...
- Reklamni prostor -