14 C
Belgrade
25. 02. 2021.

Najlepša vest iz Amerike: Mala Minja je uspela!

Mala Minja Matić, koja koja boluje od spinalne atrofije tipa 1, primila je konačno preko potrebnu terapiju za koju je Srbija neumorno skupljala novac. Njeni roditelji su zato iz Los Anđelesa poslali posebnu poruku.

Nakon mnogo stresa, straha, strepnje, Minja je 24. januara uspela da stigne u Los Anđeles po svoju šansu – lek zolgensmu, koji je najskuplji na svetu.

Nakon što je lek konačno primila, na Instagramu je osvanula dirljiva poruka njenih roditelja, koju prenosimo u celosti.

“Sećamo se, bilo je to pre šest meseci, sa nadom koja je bila skrivena, ali opet prisutna i rečenicom koja nas prati od početka – Uspećemo, mi to možemo. SADA, želimo da podelimo sa vama – Minja je uspela, Minja JE PRIMILA ZOLGENSMU. Minja je dobila šansu za život. Najveća radost je bila dana kada smo dobili Minju, a danas mi smo ponovo postali ponosni roditelji naše Minje. Naša hrabrica je uspela, mi smo uspeli. Zapravo, vi, divni i humani ljudi širom sveta ste uspeli. Veliku zahvalnost dugujemo avio-kompaniji koja je Minji omogućila besplatan i bezbedan let, kao divnim ljudima, doktoru i tehničaru iz bolnice Sveti Sava.

Minja će izaći kao najveći pobednik života. Naš san se ostvario, sada smo jači i srećniji nego ikada u životu.

Hvala što ste uz nas.

Ogromna ljubav za sve, Vaša Minja.”

N1

Reklama

Trending

POSLEDNJI INTERVJU ĐORĐA BALAŠEVIĆA: “Ne pada mi na pamet da pamtim...

0
Đorđe Balašević napustio nas je danas u 67. godini, a na izmaku 2020. godine inspirisan pitanjem novinara "po čemu će pamtiti tu godinu", napisao...
- Reklamni prostor -