12.4 C
Belgrade
13. 04. 2021.

Vučić o privođenju Kokeze: “Ne razumem zašto je čovek u kog sam imao poverenja odbio poligraf”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je večeras na aerodromu “Nikola Tesla” novi kontingent sa ruskim vakcinama “Sputnjik V”.

Avion srpske nacionalne avio-kompanije “Er Srbija” sleteo je oko 22.45 časova sa 100.000 vakcina protiv koronavirusa.

Vučić je na konferenciji za medije povodom novog kontigenta vakcina upitan i da prokomentariše današnje privođnje predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, koji je danas priveden na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, (47), poznatijeg kao Aca Bosanac.

“Dobio sam sve neophodne informacije, ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumem zašto čovek u kojeg sam imao poverenja je odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide na jedno, ne na 10 pitanja. Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremanju moje likvidacije, ja u to ne mogu da poverujem. Meni je to vrlo čudno, čim neko ne ide na poligraf. Ali da je planirao ili čuo nešto o tome, u to ne verujem”, rekao je Vučić.

“A svima njima nisam na senku zgazio, ništa im nažao nisam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice. Koliko se loše osećam, to valjda govori i moje raspoloženje. Ne zato što sam uplašen, nego zato što sam tužan”, rekao je Vučić.

Nedeljnik

Reklama

Trending

“Čkalja, partner u seriji biće ti Paja Vuisić”; “Ne dolazi u...

0
Pre nego što je počela sa snimanjem legendarna serija “Više od igre”, po tekstu Slobodana Stojanovića, njen reditelj Zdravko Šotra već je napravio svoj...
- Reklamni prostor -