7.6 C
Belgrade
13. 04. 2021.

Uzrok smrti Vladimira Cvijana davljenje u reci

Kao uzrok smrti Vladimira Cvijana nekadašnjeg funkcionera i kandidata za predsednika SNSa nadležni su naveli davljenje u reci. Više javno tužilaštvo u Beogradu je večeras saopštilo da je njegovo telo pronađeno na desnoj obali Dunava i da je nakon toga naložena obdukcija, zajedno sa toksikološkom analizom, kako bi se utvrdio identitet preminulog lica i uzrok smrti.

Dežurni tužilac je. kako se navodi u saopštenju, obavešten da je „dana 5. januara 2018. godine, na 1164 km desne obale Dunava, u vodi, na rastojanju od oko 7 metara od obale“, zatečen, u tom trenutku NN telo muškarca, srednje životne dobi.

„Dežurni tužilac po službenoj dužnosti naložio je obdukciju leša, zajedno sa toksikološkom analizom, kako bi se utvrdio identitet preminulog lica i uzrok smrti. Nakon dostavljanje izveštaja policije i obdukciomg zapisnika, sa toksikološkim analizama, utvrđen je dentitet preminulog – Vladimir Cvijan, rođen 1976. godine, koje lice je preminulo usled utapanja. Na telu pokojnog nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na mehaničke povrede, a iz rezultata toksikološkiih analiza moglo se zaključiti da ne postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo.
Kako nije postojala bilo kakva indicija koja bi ukazivala na izvršenje nekog krivičnog dela, predmet je arhiviran 2018. godine“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

N1

Reklama

Trending

“Čkalja, partner u seriji biće ti Paja Vuisić”; “Ne dolazi u...

0
Pre nego što je počela sa snimanjem legendarna serija “Više od igre”, po tekstu Slobodana Stojanovića, njen reditelj Zdravko Šotra već je napravio svoj...
- Reklamni prostor -