2 C
Belgrade
01. 03. 2021.

Tepić u Pančevu o vezi Belivuka i Vučića, pristalice SNS je gadjale živom kokoškom i ometale skup povicima

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.
“Ovo je čovek koji se zove Vladimir Grek, on je među uhapšenima zajedno sa Veljkom Belivukom. U pitanju je čovek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne sramne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa”, rekla je Tepić, pokazujući fotografiju lica za koje tvrdi da je pomenuti Vladimir Grek.
Kazala je i da je Belivuk valjao „pre pet dana“.
“Dakle Velja Nevolja je valjao pre pet dana, a sada ne valja, pa je uhapšen”, rekla je Tepić, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.
“U pitanju su ljudi koji su prethodno bili na inauguraciji Aleksandra Vučića, tada su davili novinare. Mogu Vučić i njegove galamdžije da vrište do mile volje, dokazi su evidentni”, rekla je ona.
Na konferenciju za novinare došlo je i nekoliko pristalica SNS-a koji nisu dozvolili Tepić da govori i, kako je javio reporter N1, sve vreme su je nadjačavali povicima: „Odlazi“ i „Odlazi lopove“.
Konferencija je prošla bez incidenata, ali je bila „na ivici verbalnog rata“.

Kako je kazao reporter N1, neko je čak među novinare ubacio živu kokošku, a povici su bili toliko glasni da se teško moglo čuti šta je Tepić govorila.

Reklama

Trending

Završeno zasedanje Kriznog štaba, dr Kon: “U petak ćemo doneti odluku...

0
Krizni štab za borbu protiv korona virusa na današnjem zasedanju nije predložio nikakve nove mera, već je odlučeno da se ovo vladino telo ponovo...
- Reklamni prostor -