14 C
Belgrade
25. 02. 2021.

Rakić: SNS izazvala incident kako se ne bi saznale njene veze s Belivukom

Zamenica predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić ocenila je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) izazvala incident na konferenciji za novinare zamenice predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić u Pančevu da se ne bi otkrile veze SNS i kriminalne grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk.

Tokom konferencije za novinare na kojoj su iznete tvrdnje o vezama SNS i Veljka Belivuka, došlo je do svadje simpatizera SNS i opozicije, a u jednom trenutku na Tepić je bačena živa kokoška.

“Važno je da budemo hrabri i da pokažemo solidarnost. U tom smislu, ni Mariniku, ni bilo koju drugu ženu ili muškarca koji misle svojom glavom, jurišnici SNS-a sigurno neće ućutkati jer danas niko nije sam u borbi protiv režima koji pokušava da prisvoji i da otme državu Srbiju od gradjana”, kazala je Rakić u pisanoj izjavi.

Ocenila je da će se “kad-tad saznati” za koga je Veljko Belivuk radio i da će odgovarati pred zakonom svi koji su kršili zakon i oni koji su štitili kriminalce

(Beta)

Reklama

Trending

POSLEDNJI INTERVJU ĐORĐA BALAŠEVIĆA: “Ne pada mi na pamet da pamtim...

0
Đorđe Balašević napustio nas je danas u 67. godini, a na izmaku 2020. godine inspirisan pitanjem novinara "po čemu će pamtiti tu godinu", napisao...
- Reklamni prostor -