10.4 C
Belgrade
20. 04. 2021.

MILAN VERUOVIĆ: SANU ćuti dok predsednik i ministri falsifikuju diplome

Šef obezbedjenja pokojnog premijera dr Zorana Đinđića i autor knjige Treći metak Milan Veruović, pozvao je svoje pratioce na društvenim mrežama da na sledećim izborima ne biraju vlast nego život i optužio SANU da ćuti dok kako je napisao, predsednik i ministri falsifikuju diplome.
Na budućim izborima Srbija ne bira vlast, biramo šansu da preživimo. Šta očekivati od društva kad SANU ćuti dok predsednik i ministri falsifikuju diplome? Kad umesto da upozore na opasnost gaženja zakona i mraka koji vlada sami USTAV gaze? Postoji li ovde ODGOVORNOST? Za čast i ETIKU da ne pitam. Zasto se čudite što bahati pijani i drogirani kolima bez kazne gaze pešake po trotoarima… kad partijski funkcioneri gaze ljude na naplatnoj rampi… zar nismo svedoci da se to desava u kontinuitetu bez kazni…?
Pitajte se šta čekate? Da sutra vaše dete bude žrtva bahatosti? Da budete izbačeni sa posla …da vas zbog dugovanja izbace iz stana …da predsednik SANU ladno kaze kosovo nije Srbija? Šta vam je grant ako prećutite da sutra neće reći posalji ženu u harem? Biraj život, napisao je Veruović
U daljim komentarima Milan Veruović je apelovao i zatražio hitnu peticiju za smenu predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimira Kostića, zbog njegovog odgovora vladici Grigoriju u kome je naveo da se mane parola o Kosovu koje više nije naše.

 

V.A / Jutarnje.rs

Reklama

Trending

Danilo Ikodinović: Potresao sam se izbacivanjem Lalovića iz stana, da li...

0
Proslavljeni srpski vaterpolista i predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović prokomentarisao je danas na svom tviter profilu dogadjaj koje se dogodio prilikom...
- Reklamni prostor -