7.6 C
Belgrade
13. 04. 2021.

DJB zahteva od Tužilaštva detaljnu istragu o smrti Vladimira Cvijana

Vest da je Vladimir Cvijan, pravni konsultant predsednika Srbije do 2010. godine i visoki funkcioner SNS-a tokom 2012. i 2013. godine, nakon čega je prešao u njegove oštre kritičare, pod sumnjivim okolnostima preminuo u januaru 2018. godine, a da saznanja o tome mediji tek sada prenose, umnogome je uznemirila javnost u Srbiji.

Neshvatljivo je da je Više javno tužilaštvo u Beogradu juče samo saopštilo da se Vladimir Cvijan udavio u reci 5.januara 2018. godine i da je tužilaštvo arhiviralo predmet jer ne postoji sumnja da je izvršeno krivično delo. Da li tužilaštvo očekuje da javnost poveruje da se samo udavio u janauru?

DJB zahteva od Tužilaštva detaljnu istragu o svim okolnostima koji su doveli do tragičnog kraja života Vladimira Cvijana, kao i privođenje pravdi svih lica za koje istraga eventualno pokaže da su umešani u njegovu smrt, navodi se u saopštenju stranke Dosta je bilo.

Reklama

Trending

“Čkalja, partner u seriji biće ti Paja Vuisić”; “Ne dolazi u...

0
Pre nego što je počela sa snimanjem legendarna serija “Više od igre”, po tekstu Slobodana Stojanovića, njen reditelj Zdravko Šotra već je napravio svoj...
- Reklamni prostor -