15.3 C
Belgrade
10. 05. 2021.

Ana Brnabić: Dobila sam poziv za Palminu žurku, spremna sam da pričam

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas povodom optužbi da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice da su to “užasne i strašne stvari” i zamolila sve koji imaju bilo kakve informacije o ovim, ali i svim ostalim slučajevima, da ih prijave nadležnim organima.

Navela je da ovakve stvari ne bi trebalo svrstavati u domen politike.

– To je izuzetno važna tema za naše društvo i ne bi trebalo da se politizuje. Mislim da su to užasne i strašne optužbe, ne samo na račun Dragana Markovića, već bilo koje, a tiču se zlostavljanja žena i maloletnih lica. To nije domen politike i ne bi trebalo da ga svodimo na to – rekla je Brnabić.

Podsetimo, Dragan Marković Palma nedavno je javno optužen da je organizovao zatvorene žurke na kojima su podvođenje devojke stare od 15 do 17 godina.

Marinika Tepić je na konferenciji za novinare emitovala snimak svedoka, čiji su lik i glas bili promenjeni, koji tvrdi da je Palma u Jagodini organizovao žurke za prijatelje i partnere na koje su dolazile devojke čiju je starost procenio na 15 do 18 godina.

Blic

Reklama

Trending

Šapić: Saradnja sa Vučićem nije posledica pijačne trgovine, imamo identične stavove

0
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da ideja o ujedinjenju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) postoji od ranije i da on i...
- Reklamni prostor -