7.6 C
Belgrade
13. 04. 2021.

Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje; Lečić: “Ne mogu da komentarišem”

Glumica Danijela Štajnfeld je otkrila identitet svog silovatelja, saznaju domaći mediji. Prema navodima domaćih medija, radi se o Branislavu Lečiću.

Domaći mediji pišu da je glumica navela u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Lečić je za “Blic” naveo da ne zna ništa o tome.

“Moram da dobijem zvaničnu informaciju, imaću posle toga komentar”, rekao je Branislav Lečić.

“Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar”, rekao je glumac domaćim medijima.

On kaže da su radili jedan projekat zajedno, ali da je ovo ozbiljna optužba i da ne može ovako površno da je komentariše.

Danijela Štajnfeld se pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi, gde trenutno i živi.

Reklama

Trending

“Čkalja, partner u seriji biće ti Paja Vuisić”; “Ne dolazi u...

0
Pre nego što je počela sa snimanjem legendarna serija “Više od igre”, po tekstu Slobodana Stojanovića, njen reditelj Zdravko Šotra već je napravio svoj...
- Reklamni prostor -