-2.7 C
Belgrade
23. 01. 2022.

Kisić-Tepavčević o SNS skupu u Areni: Moramo da naučimo da živimo s virusom

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa sastao se danas na, kako je u meidjima saopšteno, hitnoj sednici na kojoj se raspravljalo o novom, omikron soju koronavirusa, ali i o potencijalnom pomeranju zimskog raspusta.

Dr Kisić Tepavčević: Krizni štab je doneo odluku da svi putnici koji dolaze iz Zambije, Južna Afrike i Mozanbika, te Lesota, Malavija, Bocvane, Zimbabvea moraju da rade PCR test na aerodromu. Čak i ako su negativni idu u karantin 14 dana. Ovu smo rečenicu svi izrekli više hiljada puta: svako da apeluje na svoje prijatelje da se vakcinišu.

O okupljanju SNS u Areni:

Pandemija traje već 21 mesec, i mi moramo da naučimo da živimo sa ovim virusom. Nadali smo se da će do sada nestati, ali to se nije desilo, i sve je manja verovatnoća je da će se to desiti. Za bilo koju vrstu okupljanja, proslava, treba da vodimo računa da mi i naša okolina budemo zaštićeni. Šta to znači – vakcinisanje.

Nova.rs

Reklama

Trending

Prof. dr Ratko Ristić: RIO TINTO- Istina o eksploataciji litijuma u...

0
Prof. dr Ratko Ristić, hidrolog i ekolog, dekan Šumarskog fakulteta u Beogradu i prodekan Univerziteta u Beogradu na skupu u Koštunićima "Svaki čovek treba da...
- Reklamni prostor -