7.6 C
Belgrade
13. 04. 2021.

MIHA UDARIO NA VELIKOG PRIJATELJA: Rekao bih mu da se nosi dođavola

Siniša Mihajlović je ponovo ljut!

Ovoga puta ne na svoje igrače, već na velikog prijatelja Roberta Manćinija!

Roberto Sorijano, fudbaler Bolonje koju sa klupe uspešno predvodi srpski stručnjak, bio je pozvan za utakmice reprezentacije Italije protiv Severne Irske, Bugarske i Litvanije.

Ipak, na ta tri meča, Sorijano je odigrao ukupno jedan minut, a u sva tri meča je Italija lagano slavila 2:0. Mihajlović je bio ljut na Manćinija zbog tog poteza.

“Da je obratio pažnju na to što se događa u Bolonji, Manćini ne bi pozvao Sorijana da mu sedi na klupi tri utakmice. On je najbolji italijanski veznjak i mislim da to nije u redu. Da sam znao da će biti tako… Bilo bi bolje da je ostao u klubu. To kažem kao trener Bolonje, ali i kao Manćinijev prijatelj. Tri puta sedi. Protiv koga?”, zapitao se Mihajlović pa dodao:

“Trebalo je da ga Manćini ubaci u igru za ozbiljne minute. Da sam ja na Sorijanovom mestu, rekao bih Manćiniju da se nosi dođavola”, ljut je bio Mihajlović na čoveka kod kojeg je počeo da se bavi trenerskim poslom.

Mihajlovićev prvi trenerski posao je bio kada je bio Manćinijev asistent na klupi Intera, a Sorijano je ove sezone u Seriji A na 28 utakmica postigao devet golova.

Bolonju sada čeka meč protiv lidera Intera.

Arenasport.com

Reklama

Trending

“Čkalja, partner u seriji biće ti Paja Vuisić”; “Ne dolazi u...

0
Pre nego što je počela sa snimanjem legendarna serija “Više od igre”, po tekstu Slobodana Stojanovića, njen reditelj Zdravko Šotra već je napravio svoj...
- Reklamni prostor -