15.3 C
Belgrade
10. 05. 2021.

Klop: Volim Ligu šampiona, igrače i stručni štab niko ništa nije pitao

Navijači Liverpula mogu komotno da zapevaju „Jirgen Klop jedan je od nas“.

Nemački stručnjak je i do sada bio miljenik fanova Crvenih, nije ni čudo jer im je doneo Ligu šampiona, pa domaću titulu čekanu 30 godina, a večeras se verovatno zacementirao u njihovim srcima.

Jirgen Klop je rekao „ne“ evropskoj Superligi i to je najjači glas do sada od svih aktivnih aktera na evropskoj fudbalskoj sceni. Nemac je dan ranije, kada se još ništa nije znalo oko secesije u okrilju UEFA, rekao da nije za stvaranje novog takmičenja, a danas je, na brifingu za engleske medije pred meč sa Lidsom na Eland roundu dodao još neke stvari.

Ali, stav nije promenio.

Imam danas potpuno isto mišljenje o Superligi kao prethodnih dana. Teška je to odluka, ljudi nisu srećni zbog nje. A, najvažniji deo fudbala su navijači i tim. Mene, stručni štab i igrače niko ništa nije pitao, tako da mi ništa pogrešno nismo ni uradili“, poručio je Klop.

On je naglasio da je za njega Liga šampiona i dalje takmičenje broj jedan.

Oduvek je moj cilj bio da budem deo Lige šampiona. I sada nam je cilj da izborimo mesto koje vodi u to takmičenje. Meni se sviđa ideja u kojoj i Vest Hem može da se kvalifikuje u LŠ“, podvukao je Jirgen Klop.

Rukovodstvo Liverpula na jednu, menadžer na drugu stranu…

Mozzart.sport

Reklama

Trending

Šapić: Saradnja sa Vučićem nije posledica pijačne trgovine, imamo identične stavove

0
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da ideja o ujedinjenju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) postoji od ranije i da on i...
- Reklamni prostor -