8.1 C
Belgrade
21. 01. 2021.

Crvena zvezda završila veliki posao, stiže najveće zimsko pojačanje

Crvena zvezda je završila dva posla pred početak zimskih priprema, a do četvrtka bi Dejan Stanković mogao da dobije još jedno pojačanje.

Mnogi tvrde – najveće ovog januara.

Italijanski novinar Alfredo Pedula otkrio je da je Crvena zvezda postigla dogovor sa Torinom oko dolaska 24-godišnjeg Simonea Edere koji bi u Beograd trebalo da stigne najkasnije do četvrtka.

On bi stigao na Marakanu na jednoipogodišnju pozajmicu s pravom otkupa do leta 2022. godine. O samom iznosu otkupne klauzule nije bilo reči, ali će Torino pored novca moći da računaju i na određene procente od dalje prodaje nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije, prenose italijanski mediji.

Sada preostaje jedino još dogovor između “crveno-belih” i samog Edere, odnosno njegovog agenta Đuzepea Galija u čemu će veoma bitnu ulogu odigrati i sam trener beogradske ekipe Dejan Stanković koji je ostavio dubok trag u italijanskom fudbalu.

Edera ima godišnju platu od oko 400.000 evra što ne bi trebalo da predstavlja problem za Zvezdu koja u svojim redovima ima i plaćenije igrače poput El Fardua Bena koji inkasira skoro 700.000 evra po sezoni.

Stanković je i najavio da bi voleo da dobije pojačanje u napadu, a odluka trenera Torina da ostavi Ederu van konkurencije za sastav protiv Milana mnogima je bila indikator da je dogovor sve bliži.

Sportske.net

Reklama

Trending

TATJANA JOVIĆ: Svakodnevica odrasle osobe sa intelektualnim teškoćama

1
Slobodno vreme predstavlja jedan složen koncept o kome se sve više govori danas. Kvalitet provođenja slobodnog vremena, još od najranije uzrasta, je važan činilac...
- Reklamni prostor -