-2.7 C
Belgrade
23. 01. 2022.

Vesić najavio još jedan doček u Beogradu: Bregović nastupa na Sava promenadi

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će doček Nove 2022. godine osim ispred Doma Narodne skupštine gde nastupaju Jelena Кarleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, biti organizovan i na Sava promenadi gde će glavna zvezda biti Goran Bregović.

„Iste večeri (31.12) na Sava Promenadi grad Beograd, u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi, organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Кovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu“, najavio je Vesića na svoj stranici na Fejsbuku.

Grad Beograd će, kako je najavio, narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

„Narednih dana objavićemo i program Dečije Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština“, naveo je Vesić i najavio da će biti „još iznenađenja“.

 

Reklama

Trending

Prof. dr Ratko Ristić: RIO TINTO- Istina o eksploataciji litijuma u...

0
Prof. dr Ratko Ristić, hidrolog i ekolog, dekan Šumarskog fakulteta u Beogradu i prodekan Univerziteta u Beogradu na skupu u Koštunićima "Svaki čovek treba da...
- Reklamni prostor -