22.4 C
Belgrade
29. 07. 2021.

Milica Dabović zarađuje od prodaje odeće preko Instagrama. Evo koje dve poznate DAME su joj najviše POMOGLE

Naša košarkašica Milica Dabović čini sve kako bi prehranila svog sina Stefana o kome se brine sama.

Ona čak prodaje svoju odeću putem Instagrama, što je u prvi mah u javnosti podiglo pravu buru. Milica se ne stidi ovog načina zarade i rado o tome govori u javnosti. Milica je sada otkrila ko joj je u tome najviše pomogao, a i govorila o ostalim poslovima kojima se bavi.

“Pomogle su mi Aleksandra Prijović i Sofija Milošević, stala sam na noge. One, a i ostale žene koje su me podržale i kupile stvari od mene su mi dale vetar u leđa. Sada se to proširilo, ja sam ta koja izlazi u susret drugim ženama, majkama i devojkama. Šta god imaju i nije im potrebno to se proda. Naravno, uzeću svoj deo, to je minimalan procenat, ali opet, meni to znači. To su neke pristupačne cene i kome god je nešto skupo, cena može da se smanji i da svi budemo zadovoljni, mi što smo prodali, a one što su kupile. Moram da priznam, tim putem uspem da zaradim više od jedne prosečne plate. Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao… Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla. Tu mu je drugarica Neda zaista pomogla i raširila mi ruke. Objasnila sam joj da to nije za mene i da želim da se bavim nekim drugim stvarima, do čega sam, evo, i došla”, priča Milica i otkriva kako reaguje na negativne komentare na društvenim mrežama.

“Uvek se nađu hejteri, neke iskompleksirane osobe. Te dve devojke koje su ostavile negativne komentare su me zaista zabavile. Jedna je čak rekla da je starleta, a da sam ja propala košarkašica, ne znam ni ja šta, smešno mi je bilo. Nisam mogla da verujem i nisam mogla da odolim pa sam takve komentare stavila i na Instagram. Mene to uopšte ne vređa, svako ima svoje mišljenje. Da sam se obazirala na negativne ljude i loše komentare, ko zna gde bih do sada završila. Na život uvek gledam pozitivno, nikada nisam klonula duhom ni padala. Svako ima svoje mišljenje, o ukusima se ne raspravlja. Jedan je život i želim da ga živim najlepše moguće. Osoba sam koja ne mrzi, nije ljubomorna, nemam komplekse. Prosto, takva sam kakva jesam, imam kriv nos i čukljeve, ne stidim se. Hejterima na čast i dušu, oni i nisu nigde zbog toga. Mnogo više pažnje pridajem pohvalama i svim divnim ženama koje mi pišu: “Milice, ti si divna, poslala si mi stvari, dala mi i spasila me…” Hejteri su samo jedna kap u okeanu. Nekad je loša reklama zapravo dobra, to sam naučila kod prodaje.”

Košarkašica nakon burne prošlosti, mnogih uspona i padova, za sebe konačno može da kaže da je srećna žena.

“Konačno sam pronašla mir, srećna sam i ispunjena žena i majka. Dane provodim radeći na novim projektima, igrajući košarku i jako sam srećna zbog toga. Završila sam dogovor sa košarkaškim klubom Brčkog gde devojčice igraju drugu ligu i treba da uđu u prvu. Došla sam da im u tome pomognem i konačno im donesem titulu koju zaslužuju! Devojčice imaju mahom oko 15 godina i mogu da budem mama svakoj u timu i nije mi svejedno zbog toga”, ushićeno priča Milica i objašnjava kako je došlo do toga da pokrene kamp.

“Posle dugo razmišljanja pokrenula sam kamp. Prošle godine sam iznenada prestala da igram u Albaniji, situacija sa kovidom je bila sve gora, zaraženih sve više… Sada nisam mogla da odolim. Dugo sam razmišljala, naš vaterpolista Aleksandar Njegovan me zvao da učestvujem u humanitarnoj akciji pre dve godine, a sada me je zvao sa ponudom. Rekao je da ima hotel i da sa porodicom i prijateljima želi da pokrene kamp, prva sam mu pala na pamet. Rekla sam mu da ne zna u šta se upliće kad je mene zvao, nije mi puno ljudi kroz život tako pružilo ruku… Rekla sam da sa zadovoljstvom, i krenuli smo u bitku zajedno. Taj kamp će se održati u julu u dve grupe. Deca će da imaju takve uslove da sam sigurna da će roditelji poželeti da borave tamo i prate sve što se dešava. Pored košarke biće tu pevača, glumaca i raznih radionica.”

Objektiv.rs

Reklama

Trending

Vučić: Nikada se nisam video sa Belivukom, spreman i javno na...

0
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da se ikada video, sastajao ili na bilo koji način razgovarao sa članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i...
- Reklamni prostor -