19.5 C
Belgrade
15. 06. 2021.

Ko su favoriti za pobedu na Eurosongu?

Evrovizijska nedelja je u toku i milioni gledalaca kraj malih ekrana navijaju za svoju zemlju. Prva tri favorita za 2021. godinu su Italija, Francuska i Malta, dok su predstavnice naših boja na 21. mestu, prema podacima sajta Oddschecker.

Dugoiščekivana Evrovizija je preksinoć otvorena prvom polufinalom večeri. Nastupalo je 16 zemalja od kojih je 10 prošlo u finale, koje se održava večeras. 

Nije tajna da su kladionice takođe aktivne za vreme evrovizijske nedelje. Prognoze se menjaju iz minuta u minut, a prema sajtu Oddschecker-a prvih 10 favorita (od prvog do poslednjeg) su:

Italija

Francuska

Malta

Ukrajina

Island

Švajcarska

Bugarska

Kipar

Litvanija

San Marino

Naše predstavnice, devojke iz grupe „Hurricane“ se, prema ovim podacima, nalaze na 21. mestu, odmah ispod Izraela i tik iznad Holandije.

Ove godine Evrovizija se održava u Roterdamu, Holandiji. Pobednik 2019. godine, Dankan Lorens, pesmom „Arcade“ doneo je domaćinstvo svojoj zemlji.

Ahoj Arena, u kojoj se održava takmičenje, prima 16.000 ljudi, ali usled epidemološke situacije u publici će sedeti 3.500 ljudi koji moraju imati negativan test na korona virus.

Reklama

Trending

Tatjana Jović: Jedan dan sa osobom sa autizmom

0
Beograd, novembar 2018. Stižem oko 12 časova u stan u kome živi A. Ulazim, ona je već kod vrata.  Veoma je srećna što me vidi....
- Reklamni prostor -