22.7 C
Belgrade
15. 06. 2021.

Elizabet Olsen: Bila sam u Srbiji! Nemaju manire i ništa svoje, postoje tek 13 godina!

Američka glumica Elizabet Olsen šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji.

Ona je bila u Srbiji, te je “preporučila” da tamo niko nikad ne ode.

“Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, izjavila je glumica koja, očigledno, nije neki poštovalac knjiga i obrazovanja, ali ni kulture.

“Srbi nemaju manire, non stop pričaju”, izjavila je Elizabet.

Ono što je svima zapalo za oko je smeh voditelja dok slušaju kako glumica iznosi skandalozne izjave.

Inače, intervju sa glumicom je na Jutjubu objavljen 2020. godine, a sada se šeruje po društvenim mrežama. Potom je glumica pokušala da se “opravda”, ali se time dodatno ukopala.

– Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo 6 dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga – rekla je ona i tako pokazala da za više od četiri meseca boravka u Srbiji nije naučila ništa o istoriji naše zemlje.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, ne tako davne 2012. godine, dok je boravila u Srbiji zbog snimanja filma “Tereza Raken”.

O boravku Elizabet Olsen u Beogradu malo se znalo, jer je osnovni zadatak produkcije da se zvezde maksimalno zaštite i čuvaju od kontakta sa medijima za vreme snimanja. Ipak, ona je tada napisala nekoliko poruka na svom Tviter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Inače, Elizabet Olsen je mlađa sestra čuvenih bliznakinja Meri Kejt i Ešli Olsen.

Blic

Reklama

Trending

Tatjana Jović: Jedan dan sa osobom sa autizmom

0
Beograd, novembar 2018. Stižem oko 12 časova u stan u kome živi A. Ulazim, ona je već kod vrata.  Veoma je srećna što me vidi....
- Reklamni prostor -