22.4 C
Belgrade
29. 07. 2021.

Rambo Amadeus: Besomučnu trku za zaradom kažnjava korona

Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus nedavno je preležao koronavirus, a sada je otkrio kako se izborio sa kovidom, ali i ispričao šta se dešava nakon oporavka.

– Ma, j*** joj ja mater, zaboravio sam pola tekstova pesama, biće šou na koncertu ako mi se pobrkaju – kroz smeh je ispričao muzičar u intervjuu za “Avaz”, pred online koncert zakazan za 10. april.

On je dodao da je bio “najlakši bolesnik u sobi”, ali da mu ipak nije bilo svejedno.

– Kad kroz prozor vidite kako pogrebni kombi, i to malo veći, nije za jednu osobu, a izlazi iz bolničkog kruga,  nije vam svejedno – objasnio je on i dodao da ga pojava globalne pandemije nije začudila:

– Ništa nelogično se ne događa. Čovečanstvo plaća ceh zbog bahatog ponašanja prema prirodi. Moramo postati pažljiviji i prema prirodi i jedni prema drugima. Ja sam, zapravo, već godinama bio prilično uznemiren gledajući kuda vodi besomučna trka sveta za zaradom, kako se uništava priroda, očekivao sam da se nešto desi. Korona je došla kao kazna i opomena. Naravno, ako svi ne promenimo pogled na život, a usput i navike, onda nismo izvukli pouke – zaključio je muzičar.

Direktno.rs

Reklama

Trending

Vučić: Nikada se nisam video sa Belivukom, spreman i javno na...

0
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da se ikada video, sastajao ili na bilo koji način razgovarao sa članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i...
- Reklamni prostor -