10.5 C
Belgrade
25. 01. 2021.

NOVOGODIŠNJA HUMANITARNA AKCIJA ZA DOM SLEPIH U PANČEVAČKOM BISTROU KOKOSCHKA

Pančevački Bistro Kokoschka pokrenuo je na zanimljiv način humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih poklona za korisnike Doma za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” u Pančevu, pod nazivom “Budi i ti deda mraz- ISPUNI ŹELJU”.

Ideja je da svi ljudi dobre volje izaberu jednu od novogodišnjih želja korisnika Doma, koje su okačene na novogodišnjoj jelci u bistrou Kokoschka i poklone ostave ispod jelke ili predaju nekome od zaposlenih, a volonteri akcije će ih nakon toga odneti korisnicima i ulapšati im kraj ove teške godine.

Ovaj humani gest nastao je u saradnji sa volonterima i zaposlenima u Domu za lica sa oštećenim vidom”Zbrinjavanje”, a kako za naš portal kažu organizatori, odziv je sve veći i pozivaju sve vas koji ste u mogućnosti DA UČESTVUJETE U HUMANITARNOJ AKCIJI, kako neki korisnici Doma ne bi ostali bez svog novogodišnjeg poklona koji su poželeli.

/Jutarnje.rs/

Reklama

Trending

MIHAJLOVIĆ: Srbijagas je neuredjen i u dugovima, a direktor prima platu...

0
Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbijagas neuređeno preduzeće sa velikim dugovima, te da je cilj Ministarstva da...
- Reklamni prostor -