5.1 C
Belgrade
03. 12. 2020.

Vučić o Čomić: Uvek je bila protiv mene, to nije prepreka

Komentarišući odluku da Gordana Čomić bude deo Vlade Srbije Vučić je rekao da se njih dvoje ni u čemu nisu slagali, i da je bivša funkcionerka DS uvek bila protiv njega i SNS, ali da ga to nije sprečilo da sa njom razgovara o načinima na koji ona može da pomogne državi.

“Ja sam jednom rekao na televiziji da poštujem način njenog političkog delovanja, iako su ona i njena porodica bili među najglasnijima kada je reč o protestima protiv mene. To nije bila prepreka da razgovaram sa Anom i njom, da svojim iskustvom i proevropskim pristupom da pomogne u rešavanju problema”.

Vučič je upitan kako komentariše napade na Čomić od trenutka kada je objavljeno da će biti ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog rekao da ti napadi govore više o ljudima koji pokazuju nervozu, a ne o onima koji su spremni da se bore za svoju zemlju bez obzira na stranački dres.

“Oni koji govore da je SNS partijska prćija ne žele da sagledaju da je SNS u Vladu doveo najviše žena, najviše nestranačkih ljudi. I kada imamo 50 odsto apsolutnih promena mi i dalje nismo sasvim zadovoljni, a tražimo vladu apsolutnog kontinuiteta”, rekao je Vučić.

Izvor:Nova S

Reklama

Trending

Igor Vuković: Nestvaran potez gradske vlasti u Pančevu

0
„U jeku velike zdravstvene i ekonomske krize u kojoj se nalazi čitava Srbija, nestvarna vest dolazi iz Pančeva. Gradska uprava grada Pančeva donela je...
- Reklamni prostor -