10.4 C
Belgrade
20. 04. 2021.

Vučić i Gašić čestitali pripadnicima BIA Dan agencije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić čestitali su pripadnicima BIA Dan agencije i položili venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnike agencije, a povodom 121. godine od osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja BIA, saopšteno je iz te agencije.

Vučić je čestitao svim pripadnicima Dan agencije i zahvalio im se na uloženom trudu i radu. Istakao je da je agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu.

Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost agencije. Svim pripadnicima BiA je poručio da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Srbije.

Direktor BIA čestitao je pripadnicima agencije njihov dan i istakao da će njeno rukovodstvo nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj agencije, a time i njenih pripadnika dalje unapređivao.

Naglasio je da je uveren da će agencija, kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit
države Srbije i svih njenih građana.

Takođe, povodom Dana agencije, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini.        Izvor: N1

Reklama

Trending

Danilo Ikodinović: Potresao sam se izbacivanjem Lalovića iz stana, da li...

0
Proslavljeni srpski vaterpolista i predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović prokomentarisao je danas na svom tviter profilu dogadjaj koje se dogodio prilikom...
- Reklamni prostor -