15.1 C
Belgrade
03. 03. 2021.

Tepić: Skupština je slika i prilika debakla na takozvanim izborima

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je u emisiji Studio N1 Live da je ono što se dešava u Skupštini Srbije “slika i prilika debakla na održanim izborima”, kao i da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić “sakrivati iza žena koje će činiti novu Vladu Srbije”

“Jasno je da je ono što smo gledali u Skupštini i što se komentarisalo, slika i prilika debakla na takozvanim izborima. Ovo je presmešna slika takozvanog parlamenta. S druge strane, to je i opasna slika, jer ja da nisam gledala ‘Utisak nedelje’ ne bi ni znala da se poslanici režima u tolikoj svojoj moći, snazi i znanju i dalje raspravljaju sa nama koji uopšte ne sedimo u Skupštini”, navodi Tepić.

Ona je kazala da je ono što je prikazano u parlamentu “prava slika iščašenosti”, kao i da je izrečeno “veliki broj gluposti” od strane predstavnika vlasti. Takođe, ukazuje ona, i dalje je primetna još dublja podele u društvu i političkom životu, bez obzira na to što su “sami u parlamentu”.

Govoreći o sastavu Vlade, ona je istakla da činjenica što je čini 50 odsto žena, samo govori o tome da se “Vučić sakrio iza njih, kao što je to pre izvesnog vremena uradio i Goran Vesić”.

“Vučić se kukavički krije iza žena i bilo kakvu kritiku koju je neko nameran da uputi njemu, to će iskoristiti da kaže: ‘Evo, napadate žene’! Nemam ništa protiv, ali mislim da je u pitanju podvala, i da se on zapravo krije iza njih”, smatra ona.

Tepić je navela da će Ana Brnabić “glumiti i pet fikusa ako treba, jer svaki dan na vlasti znači punjenje džepova njenog brata konkretno”.

“Znači, imamo i bratiju Brnabić, nemamo samo bratiju Vučić i Kisić”, naglasila je ona.

Komentarišući novi mandat ministarke Zorane Mihajlović, ona je rekla da je “u pitanju žena koja je saučestvovala u trovanju i ubijanju ljudi u Kostolcu, Požarevcu i celom tom okrugu”.

Ona je govoreći o onima koji se nisu našli u novoj vlasti ocenila da “je priča o pojedinačnim rešenjima gubljenje vremena jer je potpuno svejedno šta će ko uraditi, zato što je svaki njihov dan na vlasti isključivo vezan za to da se obezbeđuje novac za partiju i bratiju”.

“Darija Kisić Tepavčević ima 27 miliona razloga da bude na toj funkciji, kao i njen brat koji je dobio te divne pare radeći sa EPS-om i državnim preduzećima”, kaže ona.

Ponovila je da direktor EPS-a Milorad Grčić mora da “leti” sa funkcije generalnog direktora “iz mnogo razloga”.

“Elektroprivredni sistem je doveo do gubitaškog statusa. Imate kolaps EPS-a, državnog giganta. Zahvaljujući EPS-u smo preživeli i sankcije i bombardovanje, a EPS nije preživeo Grčića”, napomenula je Tepić.

Ocenila je da će posledice toga biti poskupljenje struje, kao da će radnici dobijati otkaze.

AUTOR:N1 Beograd

Reklama

Trending

VUČIĆ: Srbi zarađuju prosečnu platu od 700 evra!

0
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je za neke problem kada Srbija raste. Vučić po dobro poznatom običaju nije naveo ko su ti...
- Reklamni prostor -