1.6 C
Belgrade
01. 12. 2020.

SNS obeležila stranačku slavu

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas u Beogradu stranačku slavu Svetu Petku, u prisustvu velikog broja zvanica.

Nakon liturgije i sečenja slavskog kolača u sedištu SNS-a, funkcioner stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je članovima stranke da budu “još borbeniji za Srbiju”, kako bi opravdali poverenje gradjana.

Kao prava porodica stojimo ovde ujedinjeni i uporni da Srbija bude bolja i snažnija jer to zaslužuju njeni gradjani. Ne bojimo se mi ni kriminalaca ni tajkuna alavih na njihov novac i borićemo se za našu Srbiju“, rekao je Vučević.

Na slavi su bili stranački funkcioneri Nikola Selaković, Maja Gojković, Jorgovanka Tabaković, Jadranka Joksimović, Igor Mirović, Zlatibor Lončar, Branislav Nedimović, kao i koalicioni partneri, predsednici Pokreta socijalista i Nove Srbije, Aleksandar Vulin i Velimir Ilić.

Obeležavanju slave SNS prisustvovali su i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, član rukovodstva Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović i brojne sruge zvanice.

AUTOR:Beta

Trending

Igor Vuković: Nestvaran potez gradske vlasti u Pančevu

0
„U jeku velike zdravstvene i ekonomske krize u kojoj se nalazi čitava Srbija, nestvarna vest dolazi iz Pančeva. Gradska uprava grada Pančeva donela je...

Reklama

- Reklamni prostor -