8 C
Belgrade
01. 12. 2021.

Dodik preti građanima Banjaluke zbog poraza: Ovo im neću oprostiti! Prekinućemo sve investicije sa republičkog nivoa (video)

Milorad Dodik, predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) rekao je na konferenciji za novinare da neće oprostiti građanima Banjaluke koji nisu ukazali poverenje izbornom kandidatu iz te partije, Igoru Radojičiću.

– On (Draško Stanivuković) je rekao da će penzioneri i đaci dobiti besplatan gradski prevoz. Tu ćemo odluku odmah podržati, neka predloži, al’, da vidimo kako će finansirati, da vidimo kako će subvencionisati gradsko grejanje koje smo mi finansirali godinama. Zašto bi mi to radili, imamo i drugih opština gde treba pomoći da se greje – rekao je Dodik.

Podsećamo, na lokalnim izborima u Banjaluci juče je pobedu odneo zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske partije (SDS) Draško Stanivuković.

– Prekinućemo sve investicije sa republičkog nivoa dok ne vidimo na koji će se način grad dalje politički razvijati. U svakom slučaju mislim da je ovo velika greška onih koji su smatrali da imaju svoje pravo na ovaj način… Ja im neću oprostiti ovo što su uradili Igoru. Ovo nije nikakva pretnja, to je moj lični stav. Imam pravo na to. Uzeću svako biračko mesto i gde je god dobio gradonačelnik, neka ide pa on rešava. Mi nećemo više. Demokratija, šta ćeš… – dodao je Dodik

Izvor: Direktno.rs

Reklama

Trending

Prof. dr Ratko Ristić: RIO TINTO- Istina o eksploataciji litijuma u...

0
Prof. dr Ratko Ristić, hidrolog i ekolog, dekan Šumarskog fakulteta u Beogradu i prodekan Univerziteta u Beogradu na skupu u Koštunićima "Svaki čovek treba da...
- Reklamni prostor -