16.3 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Vučić: Prihvatio sam kritike Varhejija zbog korišćenja funkcije predsednika za pridobijanje glasova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je prihvatio kritike komesara za proširenje Olivera Varhejija, koje su upućene na njegov račun.

Vučić je nakon sastanka sa Varhejijem rekao da su kritike bile usmerene ka “korišćenju funkcije predsednika države čime je pridobijao gradjane Srbije za stranačku listu koju je vodio”.

“Nije ni važno, odgovaraću na to kada za to dodje vreme. Ja sam prihvatio svu krivicu i rekao da sam odgovoran i spreman da snosim svaku vrstu posledice”, kazao je predsednik.

Prema njegovim rečima, evropski poreski obaveznici uložiće veliki novac u region, navodeći da je za Srbiju projekat od najvećeg značaja kompletna internet mreža za ruralna područja i kompjuteri u svim seoskim školama.

Naveo je da je vrednost tog projekta oko 73 miliona evra.

Kako je kazao, veruje da iza 2023. i 2024. godine Srbija može računati na izgradnju puta Beograd-Sarajevo kao i izgradnju pruge.

Vučić je naveo da u polju ekonomija “nisu imali mnogo stvari da kažu” jer je Srbija, kako je naveo, bolja od svih njihovih zemalja.

Izvor: Beta

Foto: Instagram

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -