17.6 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Vučić: Bližimo se zatvaranju, ima novca za crne dane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obišao je večeras radove na izgradnji nove kovid bolnice u kasarni “Rasina” na periferiji Kruševca koji bi, kako je najavio, trebalo da budu završeni do 15. decembra. Vučić je rekao da će do petka prvih 800 pacijenata biti smešteno u kovid bolnicu u Batajnici, a zatim se dotakao i ugostiteljskih objekata i zatvaranja istih.

Naime, Vučić je rekao da će se, ako dođe do zatvaranja ugostiteljskih objekata, pronaći način da im se pomogne.

“Ako budemo morali da zatvaramo, a očigledno je da se bližimo tome, gledaćemo da pomognemo ljudima u turizmu i ugostiteljestvu, posebno u Beogradu. Da li ćemo da idemo kroz plaćanje još jednog minimalca ili na neki drugi način, za ljude u tom sektoru i sektoru usluge, videćemo, iako nam to nije lako”, rekao je Vučić i dodao:

“I kad kažemo da nemamo ništa, uvek smo mi nešto uštedeli, i ostavili za crne dane. Mislim da ljudi zbog toga treba da budu zadovoljni, tim ljudima ćemo probati da pomognemo”.

Izvor:Nova.rs

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -