10.4 C
Belgrade
20. 04. 2021.

Vladimir Gajić javno obećao Zagorki Dolovac da će odgovarati za sva odobravanja krivičnih dela

Advokat i šef pravnog tima Narodne stranke Vladimir Gajić, obratio se na tviteru Republičkom javnom tužiocu Zagorki Dolovac i javno joj obećao kako je napisao da će odgovarati u ime naroda za sva odobravanja krivičnih dela policije i kriminalaca tokom demonstracija gradjana u Beogradu. Ona je ključni faktor kriminalizacije srpskog društva, napisao je Gajić.

Takva Gajićieva reakcija usledila je nakon izjave Zagorke Dolovac da su demonstranti upotebili silu protiv vlasti Srbije, i da je reagovanje bilo u skladu sa zakonom.

Radi se o tužiocu bez ikakvih profesionalnih kvaliteta, osobi koja nema bilo kakav ugled medju tužiocima, koja nikada u karijeri nijedan važan slučaj nije dobila sudu. Uspešna je samo u ćutanju, nečinjenju i naravno medjunarodnoj saradnji gde je spremna da učini bilo šta, nastavio je Gajić

Preko 100 mafijaških likvidacija, najveća korupcija i pljačka državne imovine i resursa u istoriji Srbije, vladavina kriminala i totalno uništavanje institucija, sve to čak i bez pokušaja da se država, društvo i gradjani zaštite. To pred svojim nosom gleda Dolovac i ćuti.

Ali zato Zaga Dolovac goni i zatvara Aleksandra Obradović i ne primećuje organizovani pljačku Krušika, ne vidi pljačku Telekoma, ne primećuje bande koje po Srbiji ubijaju i premlaćuju ljude, ne zna da je Srbija ogrezla u pranju novca i trgovini narkoticima, napisao je Gajić na svom tviter nalogu.

Jurarnje.rs

Foto: Medija centar

Reklama

Trending

Danilo Ikodinović: Potresao sam se izbacivanjem Lalovića iz stana, da li...

0
Proslavljeni srpski vaterpolista i predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović prokomentarisao je danas na svom tviter profilu dogadjaj koje se dogodio prilikom...
- Reklamni prostor -