8.1 C
Belgrade
21. 01. 2021.

Tatin sin bez dana staža kandidat za REM

Miloš Gajević, jedan od kandidata za novog člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), ima 24 godine, pre nekoliko meseci je završio Fakulteta za kulturu i medije na Megatrendu i nema dana radnog iskustva.

Miloš je inače sin dosadašnjeg državnog sekretara za informisanje u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandra Gajovića.

U prijavi za člana Saveta REM, mladi Gajović je naveo da je “tokom studija aktivno učestvovao na više seminara i okruglih stolova vezanih za medije i upravljanje, kao i za analize rada pružalaca usluga putem elektronskih medija”.

Dodao je i da je bio učesnik TV debate o televizijskim i radio programima, kao i da praktikuje “volonterski rad u više društvenih segmenata”.

Objavljivanje njegove kandidature za člana REM- a izazvalo je reakcije na Tviteru.

Komentari su se ređali od toga da je “dečko u usponu” do “odakle vade ove isfrustrirane momke”.

Informacija da je sin Aleksandra Gajovića izazvala je reakciju jednog tviteraša koji je prokomenatrisao: “Ne pravi se dinastija preko noći.. “., dok drugi smatra da je to bilo “presudno” prilikom kandidovanja za REM jer od iskustva, kako kaže, “ima samo okrugle stolove”.

Izvor:Nova.rs

Reklama

Trending

TATJANA JOVIĆ: Svakodnevica odrasle osobe sa intelektualnim teškoćama

1
Slobodno vreme predstavlja jedan složen koncept o kome se sve više govori danas. Kvalitet provođenja slobodnog vremena, još od najranije uzrasta, je važan činilac...
- Reklamni prostor -