-3 C
Belgrade
17. 01. 2021.

Skupštinski SNS odbornik organizovao korona žurku

U mačvanskom selu Badovinci odigrana je utakmica između FK Drina Badovinci i FK Rudar Brasina. Pobedu od 2:0 domaći fudbaleri su proslavili kako dolikuje, ali u “mirnodopskim” uslovima.

Naime, redakciji Nova.rs stigao je mejl jednog stanovnika opštine Bogatić koji navodi da je Miroslav Šestić, odbornik u skupštini opštine Bogatić i član Srpske napredne stranke, organizovao takozvanu korona žurku. U mejlu je navedeno da je žurka nastala nakon odigrane fudbalske utakmice.

“Prvi čovek FK DRINA Miroslav Šestić, inače član SNS i odbornik u skupštini opštine Bogatić, napravio je žurku za svoje fudbalere i prijatelje kluba. Mimo svih propisa u objektu od oko 50m2 uz pesmu i piće pobedu proslavlja preko 20 lica, bez zaštitne maske”, navedeno je dalje u mejlu koji je stigao redakciji.

Na fotografijama se vidi da nijedna od mera predostrožnosti zbog koronavirusa koji trenutno važe na teritoriji opštine Bogatić nije ispunjen.

Izvor:Nova.rs

Reklama

Trending

TATJANA JOVIĆ: Svakodnevica odrasle osobe sa intelektualnim teškoćama

0
Slobodno vreme predstavlja jedan složen koncept o kome se sve više govori danas. Kvalitet provođenja slobodnog vremena, još od najranije uzrasta, je važan činilac...
- Reklamni prostor -