15.1 C
Belgrade
03. 03. 2021.

Pavle Grbović novi predsednik PSG-a

Novi predsednik Pokreta slobodnih građana je od danas Pavle Grbović koji je na funkciji posle dve godine zamenio Sergeja Trifunovića.

On je kao jedini kandidat izabran na ovu funkciju na današnjoj izbornoj skupštini pokreta, a kako je najavio prvi njegov potez PSG će biti iniciranje ujedinjenja sa Novom strankom.

Grbović je to objasnio, kako je rekao, da u borbi protiv vlasti i državnog aparata za koji tvrdi da je povezan sa kriminalom, PSG-u potrebna pomoć, a da će pokret biti otvoren i za saradnju sa ostalim opozicionim partijama.

Trifunović, koji je pokret preuzeo od preuzeo od Saše Jankovića, je objasnio da mu je cilj kada je dolazio u pokret bio da dođe “kao stečajni upravnik” da pokret izvuče iz bare koju je zapao i da je od tada triplirano članstvo.

Grbović koji kaže da PSG mora biti politički konzistentniji bio je jedini kandidat za predsednika. Na skupštini su izabrani članovi predsedništva i regionalni predstavnici PSG.

Aleksandar Petrović, Petar Đorđević, Natan Albahari, Aleksandar Radoičić, Sergej Trifunović, Aleksandar Ilić izabrani su za potpredsednike PSG,

Posle glasanja Grbović i Trifunović napravili su “mali igrokaz” kako novi predsednik starom zabija nož u leđa.

Izvor: Blic

Foto: Twitter/Pavle Grbović

Reklama

Trending

VUČIĆ: Srbi zarađuju prosečnu platu od 700 evra!

0
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je za neke problem kada Srbija raste. Vučić po dobro poznatom običaju nije naveo ko su ti...
- Reklamni prostor -