4.7 C
Belgrade
25. 01. 2021.

Pauk mirno gleda bahate poslanike, a kupi kola običnih ljudi

Narodni poslanici su se i juče, ne mareći za red i pravila, nepropisno parkirali na platou ispred zgrade parlamenta, a svoja vozila ostavljali su i na travnjaku Doma narodne Skupštine. Iako je pauk baš tokom skupštinske sednice uklanjao nepropisno parkirane automobile u blizini zgrade parlamenta, vozila poslanika nije dirao.
Novi predsednik Skupštine Ivica Dačić je na početku svog mandata obećao da će, između ostalog, biti rešen problem parkinga, kako bi se pažnja javnosti skrenula na suštinu (što bi valjda trebalo da budu sednice parlamenta).

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Međutim, narodni predstavnici, kako zovemo one koje sede u zgradi parlamenta, i dalje ne poštuju red, građane koji parking plaćaju, niti samu instituciju Skupštine.
Oni su se i danas parkirali gde su stigli, a između ostalog i na travnjaku Narodne skupštine.
Fotoreporter portala Nova.rs uspeo je da uhvati trenutak kada je pauk uklanjao nepropisna parkirana vozila na Trgu Nikole Pašića, ali nije reč o onima koji su u vlasništvu poslanika. Njih niko nije dirao.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Reklama

Trending

MIHAJLOVIĆ: Srbijagas je neuredjen i u dugovima, a direktor prima platu...

0
Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbijagas neuređeno preduzeće sa velikim dugovima, te da je cilj Ministarstva da...
- Reklamni prostor -