16.3 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Marina L. Tanasković: Neslaganje sa SSP-om oko principijelnih, a ne tehničkih stvari

Odbornica Narodne stranke u Skupštini Beograda Marina Lipovac Tanasković izjavila je da je Narodna stranka odlučila da formira svoju odborničku grupu zbog neslaganja sa Strankom slobode i pravde oko nekoliko principa.

„Narodna stranka je tražila da nema podrivanja partnerskih organizacija, da nema otimanja odbornika, da nema rušenja odbora, da nema zloupotrebe medijskog prostora. To SSP-u nije bilo prihvatljivo“, rekla je Lipovac Tanasković televizii N1.

Ona je napomenula da se otimanje odbornika dešavalo još dok je postojao Savez za Srbiju i upitala „da li u SSP-u ima bivših visokih funkcionera Narodne stranke?“

„Ako ulazimo u nove partnerske odnose toga ne sme da bude. Zato će Narodna stranka nastupiti sama u Skupštini Beograda“, rekla je odbornica i dodala da će novoformirana odbornička grupa nastaviti da bojkotuje rad Skupštine.

Govoreći o daljoj saradnji Narodne stranke sa ostalim opozicionim partijama, Lipovac Tanasković je istakla da će Narodna stranka sarađivati isključivo sa strankama koje su bojkotovale (lažne) izbore održane 21. juna.

„Narodna stranka će nastaviti da ukazuje na loše poteze gradske vlasti i da predlaže rešenja za aktuelne probleme poput pandemije virusa korona, Čukaričkog rukavca i dr. Podsećam da smo pokrenuli peticiju „Da zasija dečji osmeh, a ne trg“ u kojoj tražimo da se novac opredeljen za novogodišnju rasvetu usmeri na lečenje bolesne dece“, poručila je Lipovac Tanasković.

Izvor: Narodna stranka

Reklama

Trending

Brnabić: Stefanović novi heroj opozicije, a nazivali ga „Slinom“

0
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je novi heroj opozicije potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojšta Stefanović, kojeg su do skora...
- Reklamni prostor -