17.6 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Jeremić: Nema saradnje sa trojanskim konjima

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da će ta stranka u dijalogu za izborne uslove, i eventualno kasnije na izborima, sarađivati isključivo sa onima koji su održali reč i bojkotom junskih lažnih izbora pokazali da nisu trojanski konji aktuelnog režima.
„U frontu u kojem je Narodna stranka za trojanske konje nema mesta – i tačka. Zarad jedinstva opozicije nastavili smo saradnju čak i sa onima koji su letos pokušali da nas unište. Ali nećemo da se petljamo sa onima kojima je Vučić skupljao, a Aleksandar Šapić overavao potpise“, rekao je Jeremić na izbornoj skupštini Opštinskog odobra Narodne stranke Grocka.
Jeremić je naveo da se polako “kristališu odnosi u opoziciji“ i da je Narodna stranka ponosna na svoju tešku odluku o bojkotu, što je režim nateralo da najavi prevremene izbore.
„Održali smo reč, i time došli u priliku da utičemo na izborne uslove kroz predstojeći dijalog uz posredovanje EU. Ako hoćemo da u tom dijalogu budemo uspešni, ne možemo pored sebe imati one koji su izašli na prethodne izbore, čime su pokazali da im je i tada bilo dovoljno dobro. Ko je izdao jednom, izdaće i drugi put”, rekao je Jeremić.
Jeremić je dodao da je Narodna stranka u Grockoj letos doživela udarac ispod pojasa, ali da je iz tog iskušenja izašla mnogo jača.
„Ljudi koji su tada otišli su simbol onoga što je pogrešno u politici. Sa nama su se zdravili i grlili do poslednjeg dana, a mesecima unazad su planirali da nam zabiju nož u leđa. Preleteli su u jednu drugu stranku, i dobro je što su to učinili, jer im je vrednosno tamo i mesto“, rekao je Jeremić.
Na skupu su govorili i potpredsednici Narodne stranke Zdravko Ponoš i Miroslav Aleksić.
Za predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke Grocka izabran je Igor Stojmenović.

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -