16.3 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Izručen Ivan Kontić: Nasilnik koji je svirepo tukao mladića prebačen iz Crne Gore u Srbiju

Nikšićanin Ivan Kontić izručen je jutros pravosudnim organima Srbije, saopštio je njegov branilac advokat Damir Lekić.

Ministarstvo pravde Srbije poslalo je vlastima Crne Gore molbu za izručenje Ivana Kontića, nakon što se u medijima i na društvenim mrežama pojavio snimak brutalnog prebijanja M. M. u Novom Sadu, 24. avgusta.

„Danas je realizovana ekstradicija državljanina Crne Gore Ivana Kontića (30) iz te države u Republiku Srbiju. Ovo lice se potražuje po međunarodnoj poternici NCB Interpol Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju“, rekao je izvor Blica.

Ovu informaciju za podgoričke „Vijesti“ potvrdio je i Kontićev advokat Damir Lekić.

Osumnjičen za pokušaj ubistva

Kontić je osumnjičen za pokušaj ubistva Miljana Mandića u Novom Sadu.

Lekić je kazao da su srpski policajci jutros došli po Kontića i preuzeli ga i da će on učestvovati u sudskom postupku koji se protiv njega vodi u Srbiji.

Ministarstvo pravde Srbije poslalo je ranije vlastima Crne Gore molbu za izručenje Kontića, nakon što se u medijima i na društvenim mrežama pojavio snimak brutalnog prebijanja Miljana Mandića u Novom Sadu, 24. avgusta.

Izvor:Sputnjik

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -