8.7 C
Belgrade
11. 04. 2021.

Haradinaj: Bio sam anđeo u ratu, OVK zaslužuje Nobelovu nagradu

Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši komandant tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je uz OVK ceo život, i da smatra da OVK zaslužuje Nobelovu nagradu.

“Ja sam jedan od boraca koji nikada nije napustio ratište. Uvek sam bio samo u ratnim zonama. Često sam govorio da rat OVK treba nagraditi Nobelovom nagradom. Takođe vam kažem da ću čitavog života biti OVK, pred svakom osobom. Ponosan sam na rat koji je Kosovo vodilo“, rekao je Haradinaj gostujući na TV Dukađini, prenosi KoSSev.

“U toku rata bio sam anđeo, kao što je bio i svaki borac koji je spašavao mnoge nevine ljude u to vreme. Nismo mogli da ih spasimo sve. Još jedan anđeo u to vreme bio je NATO, koji nam je pomogao da se izvučemo iz okupacije. Što se tiče ovog vremena, svi moramo preuzeti odgovornost za ono što radimo“, dodao je Haradinaj.

Izvor:N1

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -