8.3 C
Belgrade
11. 04. 2021.

Narodna stranka: Da zasija dečji osmeh, a ne trg

POTPIŠI PETICIJU OVDE.

Narodna stranka apeluje na rukovodstva svih gradova i ostalih lokalnih samouprava u Srbiji da novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmeri za lečenje bolesne dece.

Nije vreme za pompezna slavlja, bine i vatromete, vreme je da lokalne samouprave podrže građane Srbije koji se bore da prikupe visoke iznose novca za spas dece čije lečenje ne može da obezbedi državni zdravstveni fond.

Građani Srbije pokazuju dirljivu solidarnost i veliki trud da prikupe novac za lečenje teško obolelih mališana. Ipak, to nije dovoljno, a vremena za neku od te dece je sve manje.

Širom Srbije, na svakom trgu, na svakom uglu, građani traže način da pomognu roditeljima u očajničkoj borbi da skupe više od dva miliona dolara za lek svom detetu. Svedoci smo i da se na svakom koraku održavaju humanitarne akcije i licitacije.

Naši plemeniti sugrađani prodaju sve što mogu, od hrane i garderobe do kuća, da prikupe tu teško dostupnu svotu novca.

Zato tražimo od lokalnih samouprava da podrže građane Srbije koje je borba za život dece okupila i ujedinila!

Apelujemo da se obustave novogodišnja slavlja i ne pali dodatna novogodišnja rasveta. Umesto nje, upalimo nadu za život ove dece. Umesto trgova i bina za Novu godinu, neka zasija i dečji osmeh!

POTPIŠI PETICIJU.

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -