16.3 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Ivanović o snimku RTS-a: Večna će biti vaša sramota (VIDEO)

Voditelj Ivan Ivanović oglasio se na društvenoj mreži Tviter, povodom snimka koji se proširio internetom, u kojem voditeljka Nada Gogić sugeriše predsedniku Skupštine Ivici Dačiću šta bi mogao dalje da pirča, i koga bi mogao da spomene.

Ivan Ivanović poznat je po tome što svoje mišljenje o raznim političkim i društvenim temama neretko iznosi na društvenoj mreži Tviter.

I ovoga puta, voditelj je oštro prokomentarisao video-snimak dijaloga između voditeljke Nade Godić i Ivice Dačića, u kojem voditeljka pita Dačića o čemu bi mogao dalje da priča u emisiji.

“Kakva klošarijada na “RTS Vesti”! Večna će biti vaša sramota. Valjda UNS-ova škola, ko će ga znati”, napisao je voditelj u svom tvitu, i dodao:

“Znam samo da bih vodio na ručak one koji su ovo snimili i pustili u javnost.”

Podsetimo, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, bio je gost na Radio televiziji Srbije u emisiji “Četvrtkom u devet” tokom prethodne sedmice, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak razgovora sa voditeljkom Nadom Gogić, koji se odvijao za vreme reklama.

U ovom snimku ne bi bilo ništa čudno da pomenuta voditeljka nije sugerisala predsedniku Skupštine “šta bi mogao da pirča” ili “koga bi mogao da pomene”.

Izvor:Nova.rs

Reklama

Trending

Brnabić: Stefanović novi heroj opozicije, a nazivali ga „Slinom“

0
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je novi heroj opozicije potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojšta Stefanović, kojeg su do skora...
- Reklamni prostor -