13 C
Belgrade
28. 10. 2020.

NEOČEKIVANO! SIMANIĆ NAPUŠTA ZVEZDU, IZLAZI NA NBA DRAFT

Crveno-beli ne mogu da čekaju!

Pandemija Covid-19 virusa je naterala organizatore da promene termine najvećih sportskih događaja i najjačih takmičenja po kvalitetu. Tako se NBA liga još uvek nije završila, a NBA draft je zakazan za 18. novembar.

Krilni centar Crvene zvezde odlučio je da izađe na draft. Boriša Simanić želi da se posveti tom događaju u naredna dva meseca i smatra da ima šanse da bude izabran od neke ekipe iz najjače košarkaške lige na planeti.

Krilni centar Crvene zvezde odlučio je da izađe na draft. Boriša Simanić želi da se posveti tom događaju u naredna dva meseca i smatra da ima šanse da bude izabran od neke ekipe iz najjače košarkaške lige na planeti.

U klubu sa Malog Kalemegdana nema vremena za čekanje. Sezona uskoro počinje i stručni štab traga za novim pojačanjem.

Pored pozicije krilnog centra, trener Saša Obradović je izrazio želju da u svojim redovima vidi još jednog beka.Videćemo kako će se odvijati situacija u narednim danima. Crveno-beli prvi  takimičarski meč igraju u okviru Evrolige, gostuju ekipi Fenerbahčea.

Izvor: Hotsport.rs

Foto: Starsport

Trending

MILAN VERUOVIĆ ZA JUTARNJE VESTI: Partija nam je zarobila institucije, možda...

0
Šef obezbeđenja pokojnog premijera dr Zorana Đinđića i autor knjige TREĆI METAK, Milan Veruović u ekskluzivnom intervjuu za Jutarnje vesti otkriva- šta za njega...
- Reklamni prostor -