8.3 C
Belgrade
11. 04. 2021.

POMIRENJE? Terzić pozvao Savićevića da bude specijalni gost protiv Milana

Crvena zvezda će na utakmicu protiv Milana kao specijalnog gosta pozvati Dejana Savićevića, istinsku legendu dva kluba, zbog čije magije se dolazilo na stadione, rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda će biti domaćin timu Milana 18. februara u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, a na tom meču specijalni gost biće Dejan Savićević.

“Očekuje nas još jedan evropski spektakl, još jedan istorijski duel sa gigantom evropskog fudbala – Milanom. Dva velika kluba, dva evropska šampiona, imaju dugo prijateljstvo i istoriju, ali i jedno veliko zajedničko ime – Dejana Savićevića”, istakao je Terzić.

Kako je naveo, Dejo je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na Marakani i na San Siru.

“Zbog njegove magije se dolazilo na stadione. On je istinska legenda i čovek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uzivanje”, poručio je Terzić.

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -