-4.5 C
Belgrade
17. 01. 2021.

Partizan prodao Nikolića i dobro zaradio

Napadač Partizana Nemanja Nikolić karijeru će definitivno nastaviti u Saudijskoj Arabiji, u ekipi Al Raed.Klub iz Humske će od prodaje inkasirati značajan novac, navodno oko milion evra, a napadač koji je proteklih meseci bio na pozajmici u Spartaku iz Subotice će potpisati dvogodišnji ugovor vredan 1.2 miliona evra.

Nikolić je crno-belima oprostio više od 100.000 evra na ime dugovanja iz 2018. i 2019. godine.

Dres saudijskog kluba nosi još jedan nekadašnji fudbaler Partizana, defanzivac Nemanja Miletić. koji je letos uz obeštećenje od 500.000 evra napustio crno-bele.

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler profesionalnu karijeru počeo je u Grblju u sezoni 2011/12, a potom je igrao za Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice, Partizan i Vojvodinu (pozajmica).                                                                                                      Klub iz Humske je prethodno ostao bez još dvojice napadača – Đorđe Ivanović je otišao u ljubljansku Olimpiju, a Umar Sadik u Almeriju.

AUTOR:Sportklub

Reklama

Trending

TATJANA JOVIĆ: Svakodnevica odrasle osobe sa intelektualnim teškoćama

0
Slobodno vreme predstavlja jedan složen koncept o kome se sve više govori danas. Kvalitet provođenja slobodnog vremena, još od najranije uzrasta, je važan činilac...
- Reklamni prostor -