15.3 C
Belgrade
10. 05. 2021.

NOVE BOMBE: Dragović i Marin u Zvezdi

Izgleda da su u Crvenoj zvezdi odlučili da stvore još jači tim uz preduslov da se izbori evropsko proleće. Posle dve pobede šampiona Srbije nad Liberecom i Gentom blizu su cilja.

Sledeca bitka sledi u Belgiji 26. novembra, a u Ljutice Bogdana već vuku poteze na planu pojačanja. Kako je MaxBet sport pre nekoliko dana pisao, napravljen je usmeni dogovor sa Aleksandrom Dragovićem iz Leverkuzena, a kako saznajemo crveno-beli pokušavaju da posle samo godinu dana vrate Marka Marina.

Al Ahli je odlučio da umesto napadača potraži štopera tokom zime, a pošto duguju Zvezdi još 900.000 evra, postoji opcija za dogovor dva kluba. I generalni direktor Zvezdan Terzić je već obavio razgovor sa ljubimcem “delija”. Ako se sklope kockice uslediće nova saradnja bivšeg reprezentativca Nemačke sa ekipom Dejana Stankovića.

Konačan posao dosta zavisi od drugih ponuda koje ima Marko Marin iz Evrope i jasno je da sigurno napušta Saudijsku Arabiju i trenera Vladana Milojevića. Za klub iz Džede upisao je samo 14 utakmica. Jasno je da se Srbin sa nemačkim papirima nije snašao na Bliskom istoku.

Navodno, pored Crvene zvezde o Marku Marinu se raspituju Grci i Turci. Srpski šampion bi zbog duga Al Ahlija mogao da ima najbolju startnu poziciju.

Izvor: Maxbetsport.rs

Reklama

Trending

Šapić: Saradnja sa Vučićem nije posledica pijačne trgovine, imamo identične stavove

0
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da ideja o ujedinjenju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) postoji od ranije i da on i...
- Reklamni prostor -