8.3 C
Belgrade
11. 04. 2021.

Nemanja Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poveravao

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda reagovao na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde

Veliku je buru podigao Nemanja Vidić otvorenim pismom u kojem je kritikovao rad Fudbalski savez Srbije.

Oglasili su se mnogi – Marko Pantelić da pita Vidića „zašto sad nož u leđa?“, neki aktuelni reprezentativci da kažu kako su za poslednji neuspeh kirivi oni, a ne Savez, dobile su Vidićeve reči i podršku od mnogih, a jutros je, gostujući na TV Prva, i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izneo svoje mišljenje o istupu nekadašnjeg kapitena Mančester Junajteda.

Terzić je, između ostalog, otkrio da mu je Vidić pre godinu i po dana rekao kako je završio profi licencu u Engleskoj i kako ima želju da jednog dana bude trener i selektor.

Upravo tim povodom, Nemanja Vidić javio se Mozzart Sportu:

„Poslednja osoba kojoj bih se ja poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić. Ja sa njim nemam komunikaciju“, kratak je bio Vidić u izjavi za Mozzart Sport.

Ima li Vidić ambiciju da preuzme neku od rukovodećih funkcija u srpskom fudbalu, ili je njegovo obraćanje javnosti rezultat ogorčenosti zbog rezultata i, kako je naveo, lošeg rada u Savezu, ostaje da se vidi.

Mozzartsport.com

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -