17.6 C
Belgrade
10. 04. 2021.

Klop: U Liverpulu do 2024, a posle pauza ili penzija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da planira da pauzira godinu dana pošto mu istekne ugovor sa ’Redsima’, a možda čak i odluči da završi karijeru.

Nemački stručnjak je u poslednje dve sezone ostvario velike uspehe sa Liverpulom, koji je osvojio titule u Premijer ligi, Ligi šampiona i Svetskom klupskom prvenstvu. Klop je takođe imenovan za najboljeg menadžera u Premijer ligi u protekloj sezoni.

Uprkos tim uspesima, Klop ne planira da bude na klupi Liverpula doveka, već zna kada će tačno napustiti „Enfild“. To će se desiti za četiri godine, barem ukoliko sve bude po planu.

„Pauziraću godinu dana i pitaću sebe da da li mi nedostaje fudbal. Ako odgovor bude ne, onda će to biti kraj za trenera Jirgena Klopa. Ako jednog dana više ne budem trener, postoji jedna stvar koja mi neće nedostajati, a to je brutalna tenzija pred sam početak utakmice“, naglasio je Klop.

Liverpul je već počeo pripreme za sezonu u kojoj će braniti prvu titulu posle 20 godina, a ona startuje 12. septembra. Klop ističe da su ’Redsi’ odlučni u nameri da nastave sa uspesima i osvajanjem trofeja.

„Ceo klub jedva čeka novu sezonu, želimo da budemo još bolji. Želimo da jurimo rivale i loptu preko celog terena, da nastavimo da budemo neprijatan tim protiv kojeg nije zabavno igrati“, rekao je Klop.

(N1)

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -