4.6 C
Belgrade
22. 10. 2020.

Bivši napadač Juventusa bio na pragu Partizana a potpisao Crvenu zvezdu

Odlazak Miloša Vulića u Krotone je dobio i nastavak! U suprotnom smeru dolazi Luka Marković, svojevremeno jedan od najvećih talenata srpskog fudbala.

Momak koji ima 20 godina igra na poziciji napadača, a slobodno se može reći da je Zvezdino dete, jer je bio član kluba sve do omladinskog pogona.

Preselio se prvo u Čukarički, a zatim u Italiju, gde je nosio dres Krotonea, Juventusa i Torina. Tokom kratkog perioda je Luka Marković trenirao sa Partizanom, bilo je glasina i da je blizu potpisa, ali do te saradnje nije došlo.

Marković je kao pozajmljeni igrač Krotonea igrao za mlade timove oba kluba iz Torina i u njima je ostavljao dobar utisak. Ipak, sada dolazi u Crvenu zvezdu, gde bi trebalo da dobije šansu.

Ali ne odmah. Prvo će biti poslat na šestomesečnu pozajmicu, a kao jedna od destinacija se pominje Rad, u kom bi imao mnogo minuta da pokaže koliko može.

Taman, crveno-beli bi za to vreme konačno razjasnili situaciju sa napadačima. Crvena zvezda bi želela da se u narednom periodu rastane sa Ričmondom Boaćijem i Milanom Pavkovim, a to bi značilo da za Markovića ima seniorskih minuta i na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: Arena sport

Foto:Insagram/Crvena_zvezda_info_

Trending

ČEDOMIR ANTIĆ ZA JUTARNJE VESTI: Đukanovićeva vladavina je nažalost bila uzor...

0
Istoričar i predsednik Naprednog kluba Čedomir Antić u intervuju za Jutarnje vesti o ključnim problemima u Srbiji i Crnoj Gori, rešenju kosovskog pitanja, ekstremnim...
- Reklamni prostor -