10.4 C
Belgrade
20. 04. 2021.

Da ste na mestu BIL GEJTSA da li biste i vi kupili OVE STVARI? NJegov izbor je NESVAKIDAŠNJI i NAJSKUPLJI

Bil Gejts je drugi najbogatiji čovek na planeti i iako važi za skromnu osobu, on ponekad zna da potroši ogromne količine novca na stvari koje ga privlače.
Gejts je nekoliko puta govorio da ne voli skupe aksesoare, odeću pa čak ni autombile. Sat koji on nosi košta 10 dolara, autombili koje vozi su prosečni, a odeća nije markirana i vrlo je jednostavna. Međuiim, postoje stvari za koje on želi da da novac, a evo koji su najskuplji pokloni koje je on sebi i svojo porodici priuštio.
1. Dnevnik Leonarda Davinčija
Gejts i njegova supruga Melinda su 1994. godine dali 30 miliona dolara za očuvani dnevnik Leonarda Davinčija u kojima se nalaze njegova razmišljanja i ideje iz svakodnevnog života.
2. Privatni avion BD-700
Ovaj masivni privatni avion košta 40 miliona dolara i jedan je od najvećih privatnih aviona na planeti.
3. Kuća sa trambolina sobom
Gejts je želeo da njegov dom bude idealno utočište za njega i njegovu porodicu, pa je izgradio kuću na masivnom imanju u vrednosti od 127 miliona dolara. Čak je napravio i ogromnu trambolina sobu sa plafonima visokim 6 metara, kako bi bezbedno mogao da uživa sa porodicom i svojim prijateljima.
Izvor: Novosti Magazin

Reklama

Trending

Danilo Ikodinović: Potresao sam se izbacivanjem Lalovića iz stana, da li...

0
Proslavljeni srpski vaterpolista i predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović prokomentarisao je danas na svom tviter profilu dogadjaj koje se dogodio prilikom...
- Reklamni prostor -