10.4 C
Belgrade
20. 04. 2021.

Oliver Stoun primio rusku vakcinu

Američki režiser Oliver Stoun primio je rusku vakcinu protiv virusa korona i izjavio da ne razume zašto je ignorišu na Zapadu.
“Primio sam vakcinu pre nekoliko dana. Još uvek ne znam koliko je ruska vakcina efikasna, ali sam čuo mnogo pozitivnih reakcija na nju. Predstoji mi da se vakcinišem još jednom, biće potrebno da dođem ponovo”, rekao je Stoun.
On je naveo da je ruska vakcina korisna, prenosi “Sputnjik”.
“Ne razumem zašto je na Zapadu ignorišu, štampa jednostavno prećutkuje sve informacije”, rekao je Stoun za ruski “Prvi kanal”.
Ranije je saopšteno da trostruki dobitnik “Oskara” snima film u Belojarskoj nuklearnoj elektrani u Sverdlovskoj oblasti.
Ministarstvo zdravlja Rusije registrovalo je u avgustu prvu na svetu vakcinu protiv virusa korona, koju je razvio Nacionalni istraživački centar za epidemiologiju i mikrobiologiju “Gamaleja” u saradnji sa Ruskim fondom za direktne investicije.
Ruski fond za direktne investicije saopštio je ranije danas da efikasnost ruske vakcine kod teških slučajeva infekcije iznosi čak 100 odsto.
Izvor:N1

Reklama

Trending

Danilo Ikodinović: Potresao sam se izbacivanjem Lalovića iz stana, da li...

0
Proslavljeni srpski vaterpolista i predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović prokomentarisao je danas na svom tviter profilu dogadjaj koje se dogodio prilikom...
- Reklamni prostor -