8.7 C
Belgrade
11. 04. 2021.

Retrogradni Mars u Ovnu! Četiri znaka će POBESNETI

Mars, planeta borbenosti i akcije, koja predstvlja izvor energije u svakodnevnim situacijama, nalazi se u Ovnu, gde je najjači, a ujedno i najteži za svladavanje, jer je krenuo retrogradno 10. septembra i u tom položaju će biti do čak 15. novembra.

Pozicija Marsa u Ovnu (do 6. januara 2021.godine) već sama po sebi nije laka, jer smo zbog toga impulsivni, nepromišljeni i željni dokazivanja bez obzira da li smo u pravu ili ne.

Kako je Mars krenuo retrogradno, naša energija se sve više koncentriše, pa stičemo osećaj neizdrživosti u svim životnim situacijama. Ključna lekcija sa Marsom u Ovnu je da se naučimo samokontroli, jer nas ovakva pozicija neizdrživo tera u konflikte i svađe, koji će kulminirati na raznim životnim frontovima.

Mars u Ovnu posebno je težak za Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.

OVAN

Kako je Mars vaša planeta, vi ne znate šta vas je snašlo! Imate potrebu da menjate radikalno svoj život, ulazite u rasprave i imate neizdrživu želju da svima kažete šta mislite. Reči koje budete izgovorili lako mogu da budu uvredljive, jer trenutno nemate osećaj kako je drugima pored vas. Ono što vam nedostaje je strpljenje, jer kada prođe uticaj retrogradnog Marsa 15. novembra, možete lako da zažalite zbog svega što ste izgovorili. Često ćete biti u situaciji da morate da “izbrojite do 10” ukoliko ne želite da stvorite konfliktne situacije.

JARAC

Retrogradan Mars u Ovnu stvara vam porodične probleme, kao i nešto otežano u vezi sa stanom. Imaćete situaciju koja će na porodičnom nivou postati veoma komplikovana. Probajte da se ne svađate sa osobama sa kojima živite. U ovom periodu do novembra najbolje je da ne ulažete u stan ili kuću, kao što ne treba ni da uzimate kredite.

RAK

Pozicija Marsa u Ovnovu donosi vam kulminaciju na poslu. Do novembra ćete biti na testu izdržljivosti na radnom mestu. Trpećete kritike i neko će smatrati da ništa ne radite kako trebate. Pritisak će biti nesnosan, a vas će to odvesti do nelagnosti u odnosu sa saradnicima. Budite fokusirani na važne stvari na poslu, a ne na reči koje vam je neko izgovorio. Iskoristite energiju Marsa da budete bolji u poslu koji radite.

VAGA

Kao znak kojem je balans osnova svega u životu, Mars vam je zadao snažan udarac. Nema balansa pod uticajem retrogradnog Marsa! Vage koje su u braku, dugoj vezi ili žive sa nekim bitnim, odnos će biti u teškoj krizi. Vaš partner želeće više inicijative od vas, a vi ćete to doživljavati kao atak na sopstvenu ličnost. Ne očekujte partnerovu podršku ni poslovnu ni privatno, već se oslonite na sebe.

Direktno.rs

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -