17.6 C
Belgrade
10. 04. 2021.

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Jedan znak pronalazi SRODNU DUŠU, drugima slede FINANSIJSKI DOBICI

Proverite šta vam zvezde predviđaju u mesecu decembru ― za kraj 2020.

OVAN

Zauzeti Ovnovi će u mesecu decembru biti suočeni sa velikim odlukama na ljubavnom polju. Mnogi brakovi će biti u krizi, i biće prisutno nerazumevanje između partnera. Problemi se uglavnom tiču finansija, ali mogu se pojaviti i sukobi koji su u vezi vaspitanja dece. Podršku i utehu, kao i korisne savete, pružiće vam roditelji ili bliski prijatelji. Možda je najbolje da se na neko vreme odmorite od svega i da provedete dan ili dva sami, sa svojim mislima, kako biste pronašli adekvatno rešenje. Slobodni Ovnovi će upoznati stariju osobu, sa kojom će imati sjaju komunikaciju. Savetuje se da ne prenagljujete sa odlukama o vezi i da usporite. Upoznajte se dobro sa osobom, pa tek onda preduzmite drugi korak.

Što se tiče poslovnog aspekta, decembar je mesec u kome se računi svode i završavaju. Savetuje se da izmirite sva dugovanja, a ako ste u mogućnosti, otplatite stare kredite ili neizmirene račune. Troškovi će biti veliki, ali osetićete olakšanje nakon toga. Decembar nije sjajan za započinjanje novih projekata i poslova, pa bi bilo dobro da sačekate sledeću godinu. Zadržite trenutni posao i usporite sa poslovnim odlukama, nekada je najbolje da sačekate da sve dođe na svoje mesto.

Zdravlje je stabilno, savetuje se da nastavite da budete fizički aktivni i da budete što češće u prirodi.

BIK

Bikovi se u decembru suočavaju sa problemima na ljubavnom polju, od kojih su dugo bežali. Moguće je da ćete otkriti neverstvo u svojoj vezi, i to može veoma da utiče na vaše samopouzdanje. Partner se pomalo udaljio od vas, pa ako želite da povratite poverenje i izgubljenu strast, na tome bi trebalo da radite u narednom periodu. Iskrena komunikacija može da dovede do razrešenja problema, ali mnogi parovi neće opstati, bez obzira na sav uloženi trud. Posle lošeg perioda, otvoriće vam se novi putevi, u kojima ćete ponovo uživati. Slobodni Bikovi upoznaće osobu sa kojom će imati mnogo toga zajedničkog, pa je moguće da ćete se zbližiti i ući u romantični odnos.

Bikovi će u decembru da razmišljaju o promeni posla, ali nije pravi trenutak za radikalne promene. Imate želju da napredujete i smatrate da vaš posao nije dovoljno plaćen, ali ako zanemarimo materijalni aspekt, u ovom mesecu, treba da sačuvate svoju sigurnost i da budete staloženiji. Pod stresom ste, i zbog privatnih problema, pa se sve odražava u poslovnom aspektu. Budite ljubazniji prema svojim kolegama, ali i prema nadređenima, kako ne biste ušli u još veće probleme.

Bilo bi dobro da se odmorite i relaksirate.

BLIZANCI

Blizanci će u decembru pokušati da izglade odnos sa partnerom i uspeće u tome. Komunikacija je na boljem nivou, jer ste konačno otvorili sve karte. Iskrena komunikacija treba da vam bude na prvom mestu. Partneru je stalo do vas i uradiće sve samo da budete zadovoljni i srećni, ali nekada je potrebno da iskreno pričate o tome šta vas muči. Mnogi Blizanci će u ovom mesecu razmišljati o proširenju porodice. U decembru imaćete mnogo susreta sa porodicom i prijateljima i uživaćete u zajedničkom vremenu. Slobodni Blizanci žele da upoznaju svoju srodnu dušu, ali im to ne ide trenutno od ruke, pa je važno da se opuste i da ne forsiraju. Zabavljajte se i uživajte u slobodi.

Poslovna sfera je bolja nego prošlog meseca, a postoje i poslovne nove koje možete očekivati polovinom decembra. Pružiće vam se prilika da napredujete i treba to da iskoristite. Ovog puta ne treba da razmišljate samo o materijalnim stvarima i o većoj plati, već treba da vidite da li će naredni posao biti konstruktivan za vašu dalju karijeru. Što se finansija tiče, imaćete dosta troškova, ali i dobitaka, pa će se finansije izbalansirati. Čeka vas dobar poslovni period, pa ne treba mnogo unapred da brinete.

Čuvajte se prehlade, unosite što više vitamina.

RAK

Rakovi će u decembru imati priliku da mnogo vremena provode sa svojim voljenim osobama. Osećate se dobro i radujete se zajedničkim trenucima sa porodicom. Odnos sa partnerom je odličan, i uživaćete u harmoničnim i skladnim trenucima. Za vas je ovo mesec koji će proći u planiranju, pa ako imate ideje da sa partnerom negde putujete, kupujete nekretnine ili investirate, ovo je povoljan period. Ljubav i nežnost su vam na prvom mestu, i to će izgraditi čvrst i iskren odnos kome ste dugo težili. Slobodni Rakovi će uploviti u romantičnu vezu sa osobom koju već dugo poznaju i prijaće im pažnja suprotnog pola.

Poslovni aspekt nije onakav kakav ste očekivali, ali imajte na umu da neke stvari vredi čekati. Decembar za vas nije mesec u kome ćete dobiti povišicu ili u kome ćete dobiti željenu poziciju na poslu, ali svakako je sada period da pokažete svoje prave kvalitete i da pokažete šta sve znate i možete. Početkom sledeće godine, sav trud će se isplatiti, zato je sada važno da date sve od sebe i da zablistate u poslonoj sferi.

Mogući su problemi sa krvnim sudovima.

LAV

Zauzeti Lavovi imaće priliku da u ovom mesecu pokažu partneru svoju romantičnu stranu. Imaće dosta vremena za sebe, ali i za partnera, pa ćete uživati u zajedničkim trenucima. Ako možete, otputujte negde, jer će vas to resetovati. Partner u ovom periodu razmišlja i o zajedničkim aktivnostima, ali i o planovima za budućnost, pa će mnogi Lavovi razmišljati o proširenju porodice. Sve u svemu, predstoji vam period pun ljubavi i pozitivne energije. Slobodni Lavovi još uvek nisu spremni da uđu u ozbiljnu vezu, pa uživaju u flertu.

Što se tiče posla, decembar Lavovima predstavlja udarni mesec, u kome će konačno shvatiti da se nisu trudili uzalud. Oečkuju vas kvalitetne poslovne ponude i sada imate priliku da birate u kom pravcu će se vaša karijera razvijati. Ovog puta, ne možete da pogrešite. Finansijski plan se poboljšava, pa ćete konačno moći da se opustite i da priuštite sebi sve što ste želeli.

Zdravlje je stabilno, ali su mogući problemi sa glavoboljom.

DEVICA

Device ovog meseca očekuje skladan odnos sa partnerom. Ipak, neke stare uspomene će isplivati na videlo, a moguće je i da vam se javi neko iz prošlosti, što će vašem partneru smetati. Sve što ste tajili od partnera, ovog meseca će biti u fokusu, ali i pored toga, uspećete da prevažiđete sukobe i nesuglasice, pa se krajem meseca očekuju harmonični dani. Slobodne Device uživaju u pažnji i sastancima, ali i dalje nisu sigurni da li je ta osoba prava za njih. Možda treba da pustite vreme da učini svoje i biće vam kristalno jasno da li treba da odete ili da se borite za ljubav.

Imate osećaj u decembru kao da stagnirate i da niko ne primećuje koliko se trudite. Ipak, krajem meseca, stvari se menjaju na bolje, pa ćete moći da se pohvalite boljom pozicijom ili većom platom. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste timski duh – ne upadajte u konflikte sa kolegama, jer baš od timskog rada u ovom mesecu zavisi koliko ćete napredovati.

Osećate se dobro, ali bi vam prijalo da jedete laganiju hranu.

VAGA

Vage su u decembru sigurne u svoje odluke, pa će zbog njihovih radikalnih odluka, doći i do pucanja mnogih veza. Stavili ste sebe na prvo mesto i želite samo najbolje. Bićete oštri i prema prijateljima, i prema partneru, jer hoćete da svima kažete sve što mislite i sve što vam smeta. Mnogi to ne očekuju od vas, pa može doći do razmirica i sukoba. Ovaj mesec vam donosi hrabrost i mogućnost da birate i delujete. Slobodne Vage uploviće u romantični odnos sa osobom koju poznaju, a ona može biti sa posla ili sa treninga. Predstoji vam lep period.

Na poslu će se pojaviti problemi početkom meseca. Možda ste se previše opustili, pa niste ni slutili da postoje zamerke na vaš rad. To vam stvara dodatni stres, ali morate da ostanete smireni, kako ne biste ulazili u sukobe koji vam trenutno uopšte nisu potrebni. Novac ovog meseca neće biti problem, jer vas očekuju dobici iz raznih izvora.

Moguće su alergije na koži.

ŠKORPIJA

Škorpije će ovog meseca da uživaju u dobrim, prijateljskim odnosima. Porodica i prijatelji će biti uz vas i pokazaće vam da na njih uvek možete da računate. Zadovoljni ste i odnosom sa parterom, jer će biti mnogo harmoničnih i nežnih trenutaka. Izlazićete zajedno, i provodićete svo slobodno vreme zajedno, što će vam veoma prijati. Pored partnera se osećate opušteno i srećno, i u narednom periodu neće biti ni svađa, ni velikih problema, pa možete malo da se opustite i uživate. Slobodne Škorpije upoznaće zanimljivu osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema.

Ovog meseca, imaćete nove poslovne ponude, a to će dobro doći Škorpijama koje su ostale bez posla. Svideće vam se novi poslovni izazovi i lako ćete se prilagoditi novoj radnoj atmosferi. Imate utisak kako ste to dugo čekali, pa ćete sa uživanjem dati sve od sebe da uspete. Očekuje vas i dosta finansijskih dobitaka koje niste očekivali!

Zdravlje je stabilno i dobro.

STRELAC

Strelčevi će u decembru imati dobar odnos sa partnerom, ali krajem meseca bićete pod velikim stresom, pa je moguće da se zbog toga stvore razmirice, koje su prolaznog karaktera. Emocije su naglašene u ovom periodu, pa ćete da se sećate nekih ključnih stvari iz prošlosti. Osim promena raspoloženja, možete da očekujete i ostvarenje dugogodišnjih želja, koje su povezane sa vašim partnerom. Pred vama je turbulentan period, koji će na kraju dobro završiti. Slobodni Strelčevi će se zaljubiti u osobu koju jedva poznaju, pa se savetuje da budu obazrivi.

Ovog meseca možete da očekujete dobitke na igrama na sreću. Finansije se poboljšavaju iz dana u dan. Poslovni apspekt je zadovoljavajući, ali mnogi Strelčevi će poželeti da sreću okušaju u inostranim zemljama. Uz dobru organizaciju, uspećete da ostvarite svoje ciljeve, samo nastavite da se trudite i da marljivo radite.

Savetuje se da redovnije vežbate i da pazite na ishranu.

JARAC

Jarčevi se u decembru osećaju pomalo usamljeno, bez obzira da li imaju partnera ili ne. Istina je da ćete uživati u trenucima samoće, jer ćete raditi na sebi, ali ne smete da izuzmete svog partnera iz te priče, kako se ne bi osetio zapostavljeno. Prijao bi vam odmor u banji ili na planini, pa ako to sebi možete da priuštite, pravi je trenutak za to. Partner razume vaše potrebe i velika vam je podrška u svemu. Krajem meseca ćete uživati u zajedničkim trenucima.

Ako se bavite prodajom, finansijama ili ekonomijom, u ovom periodu ćete uspeti da postignete veliki uspeh na poslovnom planu. Jarčevi koji planiraju da oforme svoj biznis i da počnu samostalno da rade, sada imaju priliku da pokažu sve svoje kvalitete. Iskoristite decembar za posao i poslovne uspehe. Ako se bavite poslovima koji su vezane za kreativni rad ili umetnost, moguće je da ćete stagnirati i da ćete morati da se preorijentišete na neku drugu sferu.

Mogući su bolovi u kičmi i vratu.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije će ovog meseca razmišljati o tome kako da poprave svoj odnos sa partnerom ili da ga podignu na viši nivo. Mnogo ste razmišljali o budućnosti i sada je vreme da svoj plan sprovodete u delo. Imajte na umu da o svemu treba iskreno da popričate sa partnerom kako biste videli da li su vam ciljevi isti. Stalo vam je da svaki trenutak sa partnerom iskoristite na pravi način, pa će biti mnogo komplimenata, poklončića i večera u dvoje, što će prijati i vama i partneru. Slobodne Vodolije ovog meseca dosta će razmišljati o bivšem partneru.

Poslovna situacija nije najbolja za vas ako ste rešili da menjate poslovnu sferu ili da promenite grad u kome radite. Za to je bolje da sačekate sledeću godinu i da napravite bolji plan, koji sigurno uspeva. Ovog meseca očekuju vas razna potpisivanja, ugovori, a moguće je i dobijanje nasledstva. Zvezde su na vašoj strani ako se bavite administracijom ili papirima, ako radite u računovodstvu ili analitici, pa Vodolije u ovoj sferi mogu da dosta napreduju.

Mogući su problemi sa bubrezima.

RIBE

Ribe će u ovom mesecu dosta da razmišljaju o svojim postupcima i da analiziraju svoju vezu. Mnogi brakovi i veze će se okončati u decembru, a oni koji opstanu, biće na klimavim nogama sve do polovine decembra. Imali ste velika očekivanja, a mnoga se nisu ispunila. Pomalo ste razočarani i u sebe i u partnera, ali morate da prebrodite težak period koji je pred vama. To ćete uspeti da uradite uz pomoć vaših roditelja i prijatelja, jer su vam oni najveća podrška u ovom trenutku. Slobodne Ribe uživaće u udvaranju suprotnog pola, a moguć je i ulazak u ozbiljniju vezu.

Poslovni aspekt je mnogo bolji nego što je bio i možete da računate da će ovog meseca uslediti godišnje sumiranje vaše karijere. Mnogo ste se trudili prethodnih meseci, pa ćete biti i adekvatno nagrađeni. Ribe koje se bave javnim poslom, mogu da očekuju značajno unapređenje i ispunjenje svojih karijernih ciljeva. Budite obazrivi sa svojim finansijama, jer u ovom mesecu imate mnogo neočekivanih troškova.

Osećate se pomalo iscrpljeno.

(Mogu ja to sama)

Reklama

Trending

Ivan Milanović: Pandemija straha

0
Ako pogledate većinu medija u Srbiji, tu možete uočiti da se konstantno seje strah. Konstantne najave katastrofe, užasa, pucanja. To su standarni mehanizmi, već odavno...
- Reklamni prostor -