-3 C
Belgrade
17. 01. 2021.

Dirljiv početak Utiska nedelje: Olja Bećković ispričala anegdotu o Džeju

Voditeljka emisije Utisak nedelje Olja Bećković posvetila je večerašnji uvod Džeju Ramadanovskom, koji je danas preminuo.

“Još jedna nedelja u kojoj ne mogu da izgovorim onu najavu koju sam smislila. Nedelja, i svi su tu, a mene nema, tako je pevao Džej i evo ispunio je to, evo je nedelja i svi su tu, i njega nema. A u stvari ga ima”, rekla je Olja Bećković.

Nakon toga podsetila se anegdote vezane za Džeja i patrijarha Pavla.

“Sećam se da mi je Džej Ramadanovski pričao pre mnogo godina kako se nekom prilikom vozio taksijem Ulicom kralja Petra prema Sabornoj crkvi i kako je ugledao patrijarha Pavla. Tražio je od taksiste da se zaustavi. On je izašao iz taksija, prišao patrijarhu Pavlu i rekao – Ćale, jel mogu da vam poljubim ruku”, podsetila se Bećkovićeva.

“I ja nekako zamišljam da dok ovo govorimo da se to dešava gore i da ga ćale ljubi u čelo i da nemamo šta da kažemo osim doviđenja Džej”, rekla je između ostalog Bećković,

Podsetimo, proslavljeni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini u Beogradu.

Izvor:Nova.rs

Reklama

Trending

TATJANA JOVIĆ: Svakodnevica odrasle osobe sa intelektualnim teškoćama

0
Slobodno vreme predstavlja jedan složen koncept o kome se sve više govori danas. Kvalitet provođenja slobodnog vremena, još od najranije uzrasta, je važan činilac...
- Reklamni prostor -